Kırşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde güvenlik görevlisi olarak görev yapan,  Muhammet Ali Deniz, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Kırşehir Belediyesi binasının önünde mesai arkadaşları tarafından, böbrek yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Mehmet Ali Deniz  için tören düzenlendi. Törene Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uçar Nuri Araz, Asaf Kayaoğlu, birim müdürleri katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar törende yaptığı konuşmada , “Kıymetli Personelimiz Muhammet Ali Deniz’in saygıdeğer ailesi, Belediyemizin değerli çalışanları, kıymetli hemşerilerimiz. Bugün burada ne yazık ki; Muhammet Ali Deniz kardeşimizi son yolculuğuna uğurlamak için burada toplanmış bulunuyoruz.  Şairin dediği gibi her ölüm erken ölümdür. Ancak Muhammed Ali kardeşimizin bu kadar gencecik yaşta elim bir hastalığa yakalanmasının ardından aramızdan ayrılması bizi gerçekten çok üzmüş, derinden yaralamıştır.  Hayatta insanın başına her şey gelebiliyor; Yüce Allah’ın takdirinin önüne de kimse geçemiyor. Yüce Allah böyle uygun görmüş, ne yazık ki elimizden bir şey gelmiyor.  Muhammet Ali Deniz,  Belediye Personelimiz içerisinde çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile sevilen sayılan bir kardeşimizdi. 3 yıl boyunca Belediyemize ve Kırşehir’imize hizmet eden genç kardeşimiz Muhammet Ali Deniz’i hiçbir zaman unutmayacağız. Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu, Ankara’daki programı nedeniyle bu törene katılamadı. O’nun da üzüntülerini ve taziye dileklerini buradan sizlere iletiyorum. Belediye Başkanlığı olarak genç yaşta aramızdan ayrılan kıymetli Personelimiz Muhammed Ali Deniz’e Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza sabır ve metanet diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun dedi.

Yapılan duanın ardından Muhammet Ali Deniz’in naaşı Çiçekdağı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.