03.20.17 09:53
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projelerle Kırşehir’in değerine değer katmaya devam eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’deki esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek onların dertlerini dinlemeyi sürdürüyor. Başkan Bahçeci, aynı zamanda ‘anayasa referandumuyla’ ilgili olarak da esnaf ve vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunuyor.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini dinliyor. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Bahçeci, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kırşehir’i 30 yıldır yapılmayan alt yapı hizmetine kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kırşehir’i yaşanabilir bir şehir haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek

Ekibiyle birlikte esnaf ziyaretleri yapan Başkan Bahçeci, farklı ibölgelerde esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek, onların dertlerini dinlemeye devam ediyor. Anayasa Referandumuyla ilgili olarak da esnaf ve vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Bahçeci, “Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet üreterek Kırşehir’i daha da büyütmek. Biz her daim halkımızın ve esnafımızın içinde olmak durumundayız. Benim vatandaşımın, esnafımın bir sıkıntısı varken, ben rahat edemem, rahat uyuyamam. Kırşehir halkının hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Kırşehirlilerin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi. 16 Nisan ülkemiz, ilimiz ve milletimiz için yeni bir milat olacak. Anayasa değişikliği milletimizin bekası, istiklal ve istikbalimizin devamı için oldukça gerekli. Ben inanıyorum ki, halkımız bu duyarlılıkla hareket edecek ve tercihini de buna göre yapacaktır” şeklinde konuştu.

Kırşehir Yaşamın Cazibe Merkezi Olacak

“Kırşehir’i, kültürün, sanatın,  huzurun ve konforun cazibe merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımız ile bütün mesaimizi yepyeni projeler üretmek için harcıyoruz” diyen Başkan Bahçeci, “Hiçbir Kırşehirli kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir çivi batsa bundan en çok ben rahatsız olurum. Bizim çalışma prensimiz bu" ifadelerini kullandı. Ziyaretler sırasında, ‘kapımız da gönlümüz de herkese açık açık’ vurgusu yapan Başkan Bahçeci, gittiği her yerde büyük sevgiyle karşılanıyor.
Başkan Bahçeci’nin ziyaret ettiği esnaflar, “Belediye başkanını halk belirli zamanlarda ancak görebilirdi. Başkana ulaşmak sorunları paylaşmak ve sıkıntı anlatmak kelimenin tam manasıyla dertti. Ancak Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci’yi çok sık görüyoruz, ona kolay ulaşıyoruz ve her türlü sıkıntımızı hiçbir aracı olmadan doğrudan kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden de oldukça memnunuz.” sözleriyle düşüncelerini dile getirdiler.