20.04.17 17:14

Kırşehir Belediyesi'nin 3. Çocuk Şenliği Programı çerçevesinde 23 Nisan 2017  Pazar   günü Aşıkpaşa Masal Parkta yapılacak.

Çocuk Şenliğinde; Palyaço, Yüz boyama Etkinliği, balon, bayrak dağıtımı, çeşitli yarışmalar ve müzik eğlence programının yer alacağı bir etkinlik düzenlenecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu etkinliğe tüm çocuklar davet edildi. Etkinlik 23 Nisan 2017 Pazar  günü saat 13.00'te başlayacak. Şenlikte, minikler bütün gün çocuk olmanın tadını çıkaracak.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara armağanı bu bayramın en güzel şekilde kutlama gayreti içerisinde olduklarını belirterek, bu yıl Çocuk şenliğimizi 23 Nisan 2015 tarihinde faaliyete geçirdiğimiz ve çocuklarımıza hediye ettiğimiz Aşıkpaşa Masal Parkında 3.cüsünü düzenleyeceğiz.

“Belediye olarak biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak ve kıvancımızı paylaşmak için bu sene Çocuk Şenliğimizin beşincisini düzenleyeceğiz. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var.” şeklinde konuştu.