02.08.17 16:14

Kırşehir Belediye Meclisi’nin 2017 yılı Ağustos Dönemi toplantısını 7 gündem maddesi ile Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında meclis salonunda yapılacak
Kırşehir Belediyesi 2017 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında meclis salonunda yapılacak.
7  gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Bir önceki meclis kararlarının okunması ile başlayacak. Daha sonra gündemin 3. Maddesi olan İmar Komisyonun raporları görüşülecek. Gündemin 4. Maddesi Defterdarlık Gelir Müdürlüğünce 2017 yılı takvim yılında oluşturulacak satış komisyonu üye görevlendirilmesi Gündemin 5. Maddesi olan Yurt dışı görevlendirilmesi Gündemin 6. Maddesi Kırşehir Merkez Mahalle Muhtarlarının Kültürel Geziye gönderilmesinin görüşülmesi karara bağlanacak.