09.05.17 16:42
Kırşehir Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü farklı noktalarda kurulan kurban kesim yerlerini bayramın ardından gül suyu ile yıkayarak temizledi.

Bu yıl da vatandaşların rahat ve güvenli bir bayram geçirmeleri için çalışan Kırşehir Belediyesi, bayramın bitiminin ardından kurban satış yerlerini temizledi. Kapalı ve açık pazar yerleri ve kurban satış noktaları ile birlikte vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ortamlarda satmalarına ve kesmelerine imkân sağlayan Kırşehir Belediyesi, kurban kesim işlemi tamamlandıktan sonra temizlik ekipleri tarafından kesim yerleri gül suyu ile yıkandıktan sonra dezenfekte edildi.
             Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Alınan tedbirler sayesinde vatandaşlarımız kurbanlarını rahat ve temiz ortamlarda kesme imkânı buldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilk günden itibaren kesim alanlarında kurban atıklarını toplayıp yerlerini gül suyu ile yıkadı ve dezenfekte etti. Vatandaşlarımıza yardımcı olmak maksadıyla oluşturduğumuz ve Müdürlüklerimizin koordineli çalışması sayesinde bayramı huzur içinde geçirdik" dedi.