04.10.17 15:08

Kırşehir Belediye Meclisi’nin 2017 yılı Ekim Dönemi toplantısını 9 gündem maddesi ile Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında meclis salonunda yapılacak

Kırşehir Belediyesi 2017 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında meclis salonunda yapılacak.

9 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Bir önceki meclis kararlarının okunması ile başlayacak. Daha sonra gündemin 3. Maddesi olan İmar Komisyonun raporları görüşülecek. Gündemin 4. Maddesi İmar Komisyonuna Hava edilecek talepler görüşülerek komisyona havale edilecek. Gündemin 5. Maddesi olan Revize İmar Planı yapılmasının görüşülmesi Gündemin 6. Maddesi Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğünden araç talebinde bunulmasının görüşülerek karara bağlanacak. Gündemin 7. Maddesi Kamuya tahsisin görüşülmesi 8. Maddesi maddesinde yer alan Asri Mezarlık yapım işi ek kredi talebi görüşülecek.