06.10.17 11:38

Kırşehir Belediye Meclisi’nin 2017 yılı Ekim Dönemi toplantısı 9 gündem maddesi ile Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

Kırşehir Belediyesi 2017 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından 9 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Bir önceki meclis kararlarının okunması başladı. Daha sonra gündemin 3. Maddesi İmar Komisyonun raporları görüşüldü. Gündemin 4. Maddesi İmar Komisyonuna Hava edilecek talepler görüşülerek komisyona havale edildi. Gündemin 5. Maddesi olan Revize İmar Planı yapılmasının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 6. Maddesi Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğünden araç talebinde bunulmasının görüşülerek karara bağlandı. Gündemin 7. Maddesi Hırdavat malzemesi alımında kullanılmak üzere kredi alımı için Belediye Başkan Yardımıcısı Halil Tan’a yetki verilmesi görüşülerek kabul edildi. 8. Maddesi maddesinde yer alan Kamuya tahsisin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. 9.Gündem maddesi Asri Mezarlık yapım işi ek kredi talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

9 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında dilek ve temennilerin ardından Belediye Başkan Vekili Veli Şahin 2 Kasım 2017 tarihinde toplanmak üzere meclis toplantısını kapattı.