01.11.17 10:27

AK Parti Merkez İlçe Yönetiminden Başkan Bahçeci’ye nezaket ziyareti
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 6’ncı Olağan Kongresi’nde göreve gelen İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, makamında ağırladığı Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve yönetim kurulu üyelerini tek liste ile gerçekleşen kongrede seçilmeleri dolayısıyla kutlayarak “Partimiz, ülkemiz ve ümmet için çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreçte görev alan herkesi kutluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah böyle uyum içerisinde, huzurlu bir şekilde birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza hizmetlerimizi yapacağız güzel bir yönetim olmuş. Tebrik ediyorum.

Başkan Bahçeci Her şey Kırşehirli hemşerilerimiz için. Biz makam için Belediye Başkanlığına gelmedik. Bizi seçenler hizmetkâr olarak seçti, biz de hemşerilerimizin hizmetkârı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Hemşerilerimize layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. dedi

Kırşehir için önemli hizmetlere imza attıklarını ve Kırşehir’in 8,5 yıl içerisinde önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin Kırşehir’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Belediyemizin yaptığı hizmetler karşısında şehrimizin çehresi değişiyor. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.