03.11.17 09:51

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan güvenlik güçleri ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

Başkan Bahçeci, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Kuzey Irak sınırında bir grup teröristin sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada şehit olan 6 asker ve 2 güvenlik korucusu ile ilgili yayınladığı taziye masajında, “ Hakkari Şemdinli’de vatanımız için, namus için, bayrak için aziz bedenlerini feda eden şehitlerimizden gelen haberle içimize ateş düştü. “Ölümsüzler”e karışan, kahraman askerlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Tarihimizin bizlere verdiği cesaret ve güçle terörün üzerine daha kararlı bir şekilde gideceğimize olan inancımız pekişmiştir.

Hakkâri ili Şemdinli ilçesi sınır bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdikleri çatışmada şehit olan hemşerimiz Sözleşmeli Er Tayfun Kavun ve kahraman askerlerimize ve güvenlik korucularımıza Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum” dedi.