12.12.17 15:28

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Şehrin her noktasında belediyeciliğimizi ortaya koyuyoruz. Estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Şehir içinde yürütülen cadde düzenleme, Uzun Çarşı Cephe düzenlemesi, Şehiriçi Minibüs Terminali, Köylü Pazar yeri gibi saha çalışmalarını yerinde inceleyen Bühçeci, yol yapım, kaldırım, asfalt, ışıklandırma ve peyzaj uygulamalarını denetledi. Teknik ekipten bilgi alan Bahçeci Esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla da sohbet etti.

Havaların güzel geçmesiyle çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor diyen Başkan Bahçeci, “Mühendis olarak da tüm işlerimizi yakından takip ediyorum. Ankara Caddesi ve Terme Caddesinde hızlı bir çalışma yapılıyor bir haftaya kadar bitmiş olacak. Hedefimiz Aralık ayı sonunda Ankara ve Terme caddesini bitirmek. Bunlarla işlerin yüzde yetmişi bitmiş olacak. Sonrada Haziran ayına kadar da diğer caddelerin hepsini bitirmiş olacağız. Aslında hızlı gidiyoruz. Yaşayan bir yerde çalışmak çok zor. Belediye Başkanı olarak bir an önce bitsin istiyorum ama bir mühendis olarak bu kadar hızlı bitmesi doğrusu içime sinmiyor. Yaptığımız yerlere çok basılıyor onu korumakta çok zorlanıyoruz. Belli bir süre basılmaması lazım. Bu konuda hemşerilerimizin hassasiyetini bekliyoruz. Çok kaliteli bir taşla iyi bir işçilik yapıyoruz. Bunu korumamız lazım ki daha uzun süre İnşallah Kırşehir’imize hizmet etsin. Çalışmalarımızı denetlerken hem de esnafımızı da ziyaret ediyoruz. Onlara da verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı haklarını helal etmelerini istiyoruz.”

Başkan Bahçeci ,” Şehiriçi Minibüs Terminali inşaatımızda hızla devam ediyor, alt katı 300 araçlık otoparkı, ticari ve sosyal alanları ile çok güzel bir eser olacak inşallah. Köylü Pazarı inşaatımız bitmek üzere, köylerimizden ürünlerini satmak üzere pazara gelen hemşerilerimiz daha güzel şartlarda satışlarını yapabilecekler. Uzun Çarşıda cephe ve diğer düzenleme çalışmamız devam ediyor, çarşının eski güzel ve hareketli günlerine dönmesine az kaldı.”
Kırşehir Belediyesi olarak kente yakışır eserler kazandırdıklarını da belirten Başkan Bahçeci , "Şehrin her noktasında şantiye belediyeciliğimizi ortaya koyuyoruz. Hemşerilerimizin hizmetlerimizle daha müreffeh bir şehirde yaşamaları için şehrimizi Ahi şehrine yakışacak şekilde ekiplerimizle yoğun çaba sarf ediyoruz. Estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz” dedi.

Amacımız şehre daha iyi yönde hizmet etmektir diye sözlerini tamamlayan Başkan Bahçeci “Şehrimize en güzel şekilde hizmet etmekle beraber aksayan yönleri tamamlayarak hizmetimizi en kaliteli şekilde sunmak olacaktır. Herkesin mutlu yaşadığı, daha güzel ve refah bir şehir oluşturmayı amaçladıklarını ve İnşallah en kısa zamanda çalışmalarımızı bitirerek Kırşehir şehir merkezi çok güzel şehir merkezi haline gelecek.” dedi.