08.02.18 10:03

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ilaçlama faaliyetleri devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi olarak halkın daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için başlatılan yeni dönem larva ilaçlama çalışmaları Konternırlar, kanal içleri, akarsular kenarları ile çeşitli gübrelik alanlarda yapılıyor. Tespit edilen noktalarda ilaçlama çalışmaları kapsamında periyotlar halinde etaplara ayrılarak çalışma yapılıyor.

Şehrimizde haşerelerin üreme kaynağı olan sulak yerlerin karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı ve park bahçe alanlarını da keneye karşı ilaçlama faaliyetlerinin yapıldığını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , “ Temizlik faaliyetleri Belediyemizin ilk öncelik verdiği konulardan biridir. Belediye olarak halk sağlığını korumak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Başkan Bahçec, Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilaçlama çalışmaları sayesinde bu bölgelerdeki uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı mücadelemiz devam ediyor. Halkımızın rahat bir yaşam sürdürebilmesi için Veteriner İşleri Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri alarak düzenli bir çalışma programı ile halkın sağlığı için çalışıyorlar.

Vatandaşlarımız da, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün 212 92 66nolu telefonunu veya 214 1010 numaralı telefondan Ak Masa’yı arayarak ilaçlama konusunda her türlü yardımı alabilir ”dedi.