21.02.18 10:53

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi 2017-2018 eğitim dönemi kış kurs kayıtları başlıyor.

İngilizce A1,İngilizce A2 İşaret Dili, Karakalem, Masa Tenisi, Muhasebe, Web Tasarım,Diksiyon,Geleneksel Türk Okçuluğu, Bilgisayar Kullanımı ,Fotoğrafçılık, Hızlı Klavye,Almanca , Badminton , Yağlı Boya ,Bağlama ,Filografi , Minyatür ,Ney , Okçuluk ,Osmanlıca , Piyano ,Ritim , Gitar, Ebru, Keman , Eskrim alanlarında kayıtlar 19 Şubat- 26 Şubat  2018 tarihleri arasında yapılacak olup kursiyerlere çok farklı alanlarda kendilerini geliştirme imkânı sunulacak. Spor alanında kurs kayıtları 19Şubatta başladı.

Kırşehir’de gençlerimizin kültürel, sosyal ve eğitsel alanda faaliyetlerimizi artırmak ve gençlerimizin ihtiyacı olan etkinlikleri düzenlemek için bu merkezimizi açtık diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “ Açtığımız BEGEM kurs merkezimiz Kırşehirliler tarafından yoğun ilgi topluyor. Kış ve yaz dönemlerinde farklı alanlardaki kurslarla Kırşehir’deki gençlerimizin  sosyal hayata zenginlik katıyoruz. Kırşehir’in huzur şehri olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz ‘sosyal belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri olan kurs merkezlerimizde; İngilizce A1,İngilizce A2 İşaret Dili, Karakalem, Masa Tenisi, Muhasebe, Web Tasarım,Diksiyon,Geleneksel Türk Okçuluğu, Bilgisayar Kullanımı ,Fotoğrafçılık, Hızlı Klavye,Almanca , Badminton , Yağlı Boya ,Bağlama ,Filografi , Minyatür ,Ney , Okçuluk ,Osmanlıca , Piyano ,Ritim , Gitar, Ebru, Keman , Eskrim kursları verilecek.

Kurslara katılmak isteyen kursiyerler 19 Şubat-26 Şubat 2018 tarihleri arasında Gençlik Merkezine başvurmaları gerekmektedir.”