21.05.18 11:44

Kırşehir Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirip tertip ettiği iftar yemeği ikramı ile bu yıl da Cacabey Meydanındakurulan çadır ile yaklaşık iki bin  kişiye iftar açma imkanı sunuldu.

Kırşehir  Belediyesi'nin organizesi ile her yıl geleneksel hale getirilen iftar çadırı bu yılda kimsesizlere, yolda kalanlara ve misafirlere iftar açma imkânı sundu. Cacabey Meydanında kurulan iftar çadırında ilk iftar yapıldı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Ramazan boyunca her akşam Cacabey Meydanında iftar çadırımızda iftar vereceğiz. Bu güzel hayra ortak olmak isteyen hayırseverler belediyemize başvurabilir.

Her sene belediyemiz bünyesinde organize edilen iftar çadırı ile yolda kalanlara, misafirlere, kimsesizlere ve yoksullara iftar etme imkânı sağlamaya çalışıyoruz. Çok şükür bu sene de Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşarken, hiçbir problem ve sıkıntı yaşamadan iftar çadırını hizmet verecek aşamaya getirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bu manada bize gerek maddi ve gerekse manevi desteklerini esirgemeyecek destekte bulunacak bütün hayırseverlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Vatandaşlarımız iftar desteği için 0 386 502 00 02/3600 veya 0 386 502 00 03/3601 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilecekleri gibi, bu iş için HALKBANKASI’nda açılmış TR920001200950200007000020 numaralı hesaba da bağışta bulunabilirler.  İftar çadırımız yaklaşık 2.000 kişiye kadar iftar açtırma imkânı sunacak. Ayrıca her yıl yaptığımız mahalle iftarlarımızda program dâhilinde devam edecek “açıklamasında bulundu.