02.07.18 08:29

Kırşehir Belediyesi tarafından şehrin dört bir köşesinde devam eden çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ilimizin dört bir köşesinde devam eden çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Amacımız daha güzel, daha konforlu bir şehir oluşturarak vatandaşlarımız için tüm imkânlarımızı seferber edebilmek. Kırşehir merkezde ne varsa mahallelerimizde de o olacak" anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Bahçeci, Şükürler olsun verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. A'dan Z'ye yenilediğimiz alt yapımız çalışmalarımız tamamlandı üst yapı çalışması ise sadece lise caddesinde çalışmalarımızda sona geldik, buranın bitmesiyle ana caddeler tamamlanmış olacak.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ilimizin dört bir köşesinde şehri imar ve ihya etmeye devam ettiklerini belirterek; ‘’Durmadan, yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Devam eden projelerimize ilişkin olarak incelemelerde bulunduk. Hemşerilerimizin her hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünerek, yeni hizmetler ve projeler üretmeye devam ediyoruz.

Halka hizmet noktasında ellimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız diyen Başkan Bahçeci, Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım, parke taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Şehrimizin hemen her noktasında bir çalışmamız var.