07.19.18 10:55

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği yepyeni projelerle Kırşehir’in değerine değer katmaya devam eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek onların dertlerini dinlemeyi sürdürüyor. Başkan Bahçeci aynı zamanda ‘Belediye çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında esnaf ve vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunuyor.

“Kırşehirlilerin Hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum”

Ekibiyle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Bahçeci, çarşıdaki farklı yerlerde esnafı ziyaret ederek, onların dertlerini dinlemeye devam ediyor. Belediye çalışmaları ve projeler ilgili olarak da esnaf ve vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Bahçeci, “Çarşıda esnafımızı ziyaret edip hasbihal ettik, seçim sonrası daha sakin ve sohbet ederek gezme fırsatımız oluyor. Fırsat buldukça esnafımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz, yürüyerek çarşıda dolaşıyoruz ve bu sayede karşılaştığımız hemşerilerimizle de sohbet etme fırsatımız oluyor.

Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet üreterek Kırşehir’i daha da büyütmek. Biz her daim halkımızın ve esnafımızın içinde olmak durumundayız. Benim vatandaşımın, esnafımın bir sıkıntısı varken, bizler rahat edemeyiz. Kırşehir halkının hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Kırşehirlilerin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesidir”

“Hiçbir Kırşehirli kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum”

“Kırşehir’i huzurun ve konforun cazibe merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımız ile bütün mesaimizi yepyeni projeler üretmek için harcıyoruz” diyen Başkan Bahçeci, “Hiçbir Kırşehirli kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir çivi batsa bundan en çok ben rahatsız olurum. Bizim çalışma prensimiz bu”

Ahilik kültürünün günümüzdeki temsilcisi olan esnaflarla sıkı bir diyalog içerisinde çalışmalar yapacaklarını dile getiren Başkan Bahçeci, bundan sonra da periyodik olarak esnaflarla birlikte onların yaşanılan sorunlar ve ortak çözüm önerileri konusunda da görüş alışverişlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaretler sırasında, ‘kapımız da gönlümüz de herkese açık açık’ vurgusu yapan Başkan Bahçeci, gittiği her yerde büyük sevgiyle karşılanıyor.