07.09.18 16:42

Kırşehir'de bilinçli bisiklet kullanımını teşvik etmek, bisikleti bir ulaşım aracı haline getirmek amacıyla çalışmalar yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Zeytinburnu Belediyesi tarafından “Sağlıklı Yaşam Kolay Ulaşım” sloganıyla başlatılan ZEYBİS Projesi kapsamında; Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Milletvekili Hasan Turan  ve yüzlerce vatandaş ile Zeytinburnu sokaklarında pedal çevirdi.

Kırşehir’e  Avrupa standartlarında 15 kilometrelik bisiklet yolunu kazandıran Başkan Bahçeci İstanbul Zeytinburnu Belediyesi'nde; Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Milletvekili Hasan Turan  ve yüzlerce vatandaşla birlikte pedal çevirdi. Kırşehir’de bilinçli bisiklet kullanımını teşvik etmek, bisikleti bir ulaşım aracı haline getirmek amacıyla çalışmalar yapan Başkan Bahçeci, Zeytinburnu Belediyesi tarafından “Sağlıklı Yaşam Kolay Ulaşım” sloganıyla başlatılan ZEYBİS Projesi kapsamında; Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve yüzlerce vatandaş ile Zeytinburnu sokaklarında pedal çevirdi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı açıklamada makam aracında değil, bisiklet üstündeyiz. Yanımızda İstanbul milletvekilimiz ve Kırşehir Belediye Başkanımız, arkamızda yüzlerce hemşehrimiz. Evet. Biz bu işi başaracağız.10’uncu turumuzda iki özel konuğumuz vardı; Milletvekilimiz Hasan Turan ve bu hafta makam aracını bırakıp bisiklete binmeye başlayan Kırşehir Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci ,kendilerine çok teşekkür ediyoruz, bizi yalnız bırakmadılar, asgari kalabalığın bir parçası oldular.

Başkan Aydın, Kırşehir Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci’yi ayrıca tebrik ediyor ve kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ulaşım aracı olarak bisikleti tercih edip, bu trafik devriminin bir destekçisi oldular ve Kırşehir’den “Asgari Kalabalık” bisiklet turumuz için Zeytinburnu’na gelip bizimle birlikte pedal çevirdiler. İnanıyoruz Zeytinburnu’ndan başlattığımız bu hareket, sizlerin desteğiyle tüm Türkiye’yi saracak. Bisikletler, motorlu taşıtlardan fazla olacak.