19.11.18 15:23

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İMKB 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kırşehir Merkez İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle buluşmayan devam ediyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte okullardan gelen talep ve istekleri yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını söyleyerek öğrenci ve öğretmenlere 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı'nın hayırlı olmasını diledi.

Başkan Yaşar Bahçeci, İMKB 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kırşehir Merkez İlkokulunu ziyaret etti. Okul ziyaretlerinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından coşku ile karşılanan Başkan Bahçeci, okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte sohbet etti.

Başkan Bahçeci, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getiriyor. Böylesi zor bir görevi yerine getirirken onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Belediyenin okullar için özenli bir çalışma yürüttüğünü belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Okullarımızı ziyaretlerimizde Belediyemizden isteklerini yerinde dinleme fırsatı yakalıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde bütün okullara yardım etmeye çalışıyoruz. Kırşehir’deki okulların çoğunun sert zemin çalışmalarını yaparak hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin güzel bir çevreye sahip olmasını sağlıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız hemen hemen bitti, hatta bazı okullarda ikinci çalışmalara başladık. Belediyenin okullar için daha özenli bir çalışma yürüteceğini de belirten Başkan Bahçeci, Belediye faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.

Öğretmenler odasında yapılan sohbette Başkan Bahçeci okullarımıza ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini, beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz ’dedi