03.12.18 12:33

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Kırşehir Merkez Yunus Emre Orta Okulu ve Öğretmen Bedai Köksal Güler ilköğretim okullarını ziyaret ederek, idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Haftanın ilk gününde Kırşehir Merkez Yunus Emre Orta Okulu ve Öğretmen Bedai Köksal Güler ilköğretim okullarını ziyaret ederek mesaiye başlayan Başkan Bahçeci, öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.

Eğitim kurumlarını ziyaret kapsamında belirli aralıklarla şehir merkezindeki okullara giden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, eğitimcilerle istişare etmeyi sürdürüyor. Okul yönetimleri tarafından karşılanan Başkan Bahçeci, okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Burada öğretmenlerle selamlaşan Başkan Bahçeci, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini kaydederek, öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerileri kendilerine yol gösterdiğini vurguladı.

İstişare geleneğini yaygınlaştırmanın çok faydasını gördüklerini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Bahçeci, bu kapsamda toplumun her kesimi ile belirli periyotlarda bir araya geldiklerini söyledi. Belediyenin çalışmaları ile ilgili öğretmenleri bilgilendiren Başkan Yaşar Bahçeci, "Bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla proje belediyeciliğini ilimizde uygulamayı başardık. Göreve başlar başlamaz birçok eksikliği kısa bir sürede ortadan kaldırdık. Bununla beraber hazırladığımız stratejik planımıza göre kısa, orta ve uzun vadede projeler hazırlayarak ilimizin yeni bir değişim ve dönüşüm sürecine girmesine öncülük ettik. Kısa ve orta vadede planladığımız projelerimizi Allah'a şükür tamamlayarak hizmete sunduk. Altyapı ve cazibeli içme suyu temini gibi uzun vadede planladığımız projeleri de başlattık. Şu an da bu projelerimizi devam ettiriyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Taahhütlerimizin ötesinde hedefler belirleyerek bunları hayata geçirdik. İnşallah şu anda yürütmekte olduğumuz çalışmaların tamamlanması ile Kırşehir’imizi hak ettiği konuma getireceğiz" dedi.

Altyapı gibi süreç isteyen ve meşakkatli projeyi tamamladıklarını ifade eden Başkan Bahçeci, bu konuda vatandaşlardan sabrından dolayı ve desteklerinin ardından hep birlikte refaha ulaştık.

Yol, kaldırım, çevre temizliği, alt ve üstyapı gibi belediyelerin asli görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Bahçeci, bunlarla beraber sosyal belediyeciliğin de gereğini yaptıklarını vurguladı. Başkan Bahçeci, yaptığı konuşmanın ardından öğretmenlerin sorularını cevaplayarak taleplerinin yapılması hususunda talimatlar verdi.