Kırşehir Belediyesi şehir genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Daha güzel bir Kırşehir için çalışmalarımız devam ediyor. Elimizdeki imkânları en ekonomik şekilde kullanarak israftan uzak duruyor, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz dedi.

Kırşehir Belediyesi’nin sert zemin ve yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve şehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Ekicioğlu, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları da denetliyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Sorunları yerinde sizlerle beraber istişare ederek çözüme kavuşturuyoruz. Belediye olarak şehrin pek çok noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, Bağbaşı Mahallesi 3. Etap TOKİ konutlarının asfalt çalışması ve şehrimiz genelinde ihtiyaç olan mahallelerinde ve Kuşdilli Mahallesi Ali Çam camii arkasında sert zemin çalışmalarımız, şehrimizin muhtelif yerlerinde asfalt yama tüm hızıyla devam ediyor dedi.

Başkan Selahattin Ekicioğlu “Belediye ekiplerimiz ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlimizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.