Tarih: 01.09.2023
29 EKİM GÜNDÜZ BAKIMEVİ 4 EYLÜL’DE AÇILIYOR

4 sınıftan oluşan ve 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 11:00’da açılışı yapılacak olan 29 Ekim Gündüz Bakımevi, 11 Eylül 2023 tarihinde ise tam zamanlı olarak hizmete başlayacak

Merkez ilçe sınırlarında mahalle sakinlerinin yürüme mesafesinde çocuklarını emanet edebileceği, 29 Ekim Gündüz Bakımevi için 14 Ağustos’ta başlayan öğrenci başvuruları 18 Ağustos 2023 Cuma günü sona Ermiş ve 22 Ağustos 2023 Salı günü saat 14:00’da yapılan başvurular arasından kura çekimi gerçekleştirilmişti.

Merkez ilçe sınırlarında mahalle sakinlerinin yürüme mesafesinde çocuklarını emanet edebilecekleri, 29 Ekim Gündüz Bakımevi başvurularının 14 Ağustos’ta başladığını ve 18 Ağustos’ta sona erdiğini ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “İlk Gündüz Bakımevimizi Yenice Mahallesi Mehmet Çetin Bozkurt Caddesi No:7 Kırşehir adresinde (Tel: 0386-212 12 40) hizmete hazır hale getirdik. Binamız iç tefrişatı, peyzaj alanları ve oyun alanları ile birlikte 4 sınıfta 11 Eylül tarihinden itibaren tam zamanlı olarak hizmet verecek.

Kırşehir Belediyesi olarak bölgede atıl olarak bulunan taşınmazı ve etrafının peyzajını tamamlayarak, söz verdiğimiz bir projemizi daha hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

29 Ekim Gündüz Bakımevi için öğrenci başvuruları 14-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınan ve yapılan başvurulardan sonra 22 Ağustos 2023 Salı günü saat 14:00’da kura çekimi gerçekleştirildi.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin hangi alanda hangi hizmete ihtiyacı varsa projeler üretiyor ve bunu da Kırşehirli hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Amacımız daha önce de ifade ettiğimiz gibi Kırşehir’de yaşayan tüm kesimlerle birlikte Kırşehir’e hizmet etmektir. Gündüz Bakımevi Projelerimizi ihtiyaca göre başka mahallelerimizde de gerçekleştirerek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.

29 Ekim Gündüz Bakımevi Kırşehir’imize hayırlı olsun.” dedi.