Tarih: 06.06.2024
60 ADET HOBİ BAHÇESİ İÇİN KURA ÇEKİMİ NOTER HUZURUNDA YAPILDI

KIRŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 60 ADET HOBİ BAHÇESİNİ KULLANACAK OLAN KİŞİLER NOTER KURASI İLE BELİRLENDİ

Kervansaray Mahallesi Kır-Köy yanında bulunan mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait 287 ada 15 nolu parsel numaralı taşınmaz üzerindeki 60 adet Hobi Bahçesi halkımızın kullanımına sunulması için yapılan başvuru duyurusuyla birlikte gerekli şartları sağlayan 679 kişi arasından, 4 Mayıs 2024 Salı günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Seher Vakti Salonu’nda noter huzurunda kura çekimleri yapıldı. Kurada 60 asil, 60 da yedek çekimi yapıldı.

Hobi Bahçesinin aylık kullanım bedeli 850,00 TL olacak ve 6 ay süreliğine tahsis edilecek.

Müracaat sahiplerinin başvuru formundaki beyanları esas alınarak Noter huzurunda kura işlemi yapıldı. Kura kesinleştikten sonra hak sahibi olanlar hakkında Kırşehir Belediyesi tarafından yapılacak inceleme neticesinde ilanda belirtilen şartlara haiz olmayan hak sahiplerinin tahsisi iptal edilerek yedek hak sahibi sırasına göre tahsis edilecek.

HOBİ BAHÇELERİ KURA SONUÇLARI ASİL VE YEDEK LİSTE İÇİN: