Tarih: 21.12.2021
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HEYETİ, FARBEL FABRİKA ALANINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Başkanımız Ekicioğlu, Pazar günü İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun proje alanını yerinde tanıtımını yaptıklarını belirterek, Pazartesi günü de Ankara Büyükşehir Belediyesi Heyetini Kırşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

  

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun Pazar günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Farbel Boya Fabrikasındaki proje tanıtımının ardından, 20 Aralık 2021 Pazartesi günü de Ankara Büyükşehir Belediyesi Heyeti ilimize gelerek Belediyemizin aldığı ve tarımsal sanayiyi geliştirmek için kurmayı hedeflediği Fabrika alanında incelemede bulundu.

 

Belediye Başkan Yardımcımız Osman Uçar ve S.S. Kırşehir Köy Kent Üretim İşletme Hayvancılık ve Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bülent Bilici’nin söz konusu Fabrika alanında Ankara Büyükşehir Belediyesi BELPA Genel Müdürü Ramazan Değerli başkanlığındaki, aralarında Ankara BB Halk Ekmek Genel Müdürü ve Ankara BB BELPAS Genel Müdürlerinin de bulunduğu heyete tanıtımının ardından Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile Ağalar Konağı’nda bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Pazar günü İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun proje alanını yerinde tanıtımını yaptıklarını belirterek, Pazartesi günü de Ankara Büyükşehir Belediyesi Heyetini Kırşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

        Başkanımız Ekicioğlu, söz konusu alanda kurmayı hedefledikleri ve tarımsal sanayinin gelişmesi ve buna paralel olarak oluşacak istihdamın öneminin vurgulamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyelerinin de projeye ilgi göstererek incelemelerde bulunmasının Kırşehir için çok önemli olduğunu ifade etti.

 

Daha sonra Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Aydost Toplantı Salonu’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Ekibine bir sunum gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcımız Osman Uçar, projenin detaylarını aktararak, hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcımız Osman Uçar’ın sunumunun ardından ise S.S. Kırşehir Köy Kent Üretim İşletme Hayvancılık ve Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bülent Bilici de projenin kurlum maliyetini içeren bir slayt gösterimi yaptı.

 

Toplantı, heyetlerin sonraki süreçlerde istişare içerisinde bulunulması kararının ardından sona erdi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA