Tarih: 09.11.2023
ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR SESLENDİRİLECEK
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUM

Kırşehir Belediyesi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılında, Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında, Kırşehir Kent Konseyi işbirliği ile Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19:00’da bir program düzenliyor.

Kırşehir Kent Konseyi işbirliği ile Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek olan programda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal’in Sevdiği Şarkılar seslendirilecek.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Türkiye'de "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" kuralını devlet yönetimine yerleştiren Cumhuriyet'in ilanının üzerinden 100 yıl; Cumhuriyeti bizlere emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının üzerinden 85 yıl geçti.

Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasının ardından, Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüzünü çağdaşlaşma ve demokrasiye çevirdi.
Cumhuriyetin ilanı ile birlikte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefi, laik ilkelere dayalı çağdaş bir toplum kurmaktı. Temel hedef, dünya milletleri içinde saygı duyulan, uygar ve çağdaş bir Türk toplumu yaratmaktı.

Bizler, bugün de Onun ilke ve devrimlerine aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkıyoruz. Aramızdan ayrılışının 85’inciyıldönümünde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarıyla, vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor; tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Tüm Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı hemşehrilerimizi, Kırşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile hazırlanan ve Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” programına katılmaya davet ediyorum” dedi.
Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA