Tarih: 20.09.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, “ADRES DEĞİŞİKLİĞİ” KONUSUNDA HATIRLATMA YAPTI

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Seçim öncesi adres değişikliği yapan seçmenlerin, bulundukları adreste oy kullanabilmeleri için 1 Ekim 2023 tarihine kadar adres bildirimi yapması gerekiyor.

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili bir hatırlatma yaparak, seçim bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın oy kullanması için ikametgâhlarını almaları gerektiğini söyledi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

 

Yürürlükteki mevzuat gereği, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde sorumlu olunan seçim bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın oy kullanması için ikametgâhını alması gerekmektedir.

 

         6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden etkilenen 11 kentimizde yaşayan vatandaşlarımız ilimiz de dahil Türkiye’nin dört bir yanındaki kentlerimize yerleşmek zorunda kalmıştı.  Deprem ya da başka sebeplerle farklı bir adreste yaşayan ve henüz adres bildirmeyen seçmenlerin oy kullanabilmesi için 1 Ekim 2023 tarihine kadar adres bildirimi yapmaları demokrasimiz ve geleceğimiz için de önem arz etmektedir.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA