Tarih: 15.10.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’LA GÖRÜŞTÜ

Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan’la birlikte Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu!

 

14 Ekim 2021 Perşembe günü Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan’la birlikte Ankara’da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir eski Valisi Lütfullah Bilgin, Yargıtay Hakimi Kırşehirli hemşehrimiz Hayrettin Türe ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürü Nihat Alkaş'ı ziyaret eden Belediye başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti.

 

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la birlikte ilimizin yetiştirdiği ve çeşitli dönemlerde ilimizde görev yapmış kişilerle istişare halinde bulunarak çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunmanın önemine inanıyoruz.

 

Kırşehir’de doğup büyümüş öğrenimini Kırşehir’de tamamlamış sayısız ismin bugün ülkemizin farklı ilerinde ve kurumlarında görev almalarını Kırşehir açısından çok önemsiyoruz. Aynı şekilde farklı ilerden gelerek ilimizde kamusal görevlerde bulunmuş kişilerin görüşleri bizler için de aynı şekilde önem arz etmektedir.

 

            İlimizin farklı platformlarda tanıtımı açısından da önem taşıyan bu tür çalışma ve ziyaretlerin Kırşehir’e yapılacak olan yatırım ve tanıtım faaliyetlerinde aydınlatıcı fikirler vermesini de önemsiyoruz.

 

            Yaptığımız il dışı ziyaretleri kapsamda Perşembe günü Kırşehir milletvekilimiz Sayın Metin İlhan’la birlikte Ankara’da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, Kırşehir eski Valisi Lütfullah Bilgin, Yargıtay Hakimi Kırşehirli hemşehrimiz Hayrettin Türe ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürü Nihat Alkaş'ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunduk.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA