Tarih: 16.12.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, ENGELSİZ YAŞAM REHABİLİTASYON VE GÜNDÜZ BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Artvin Arhavi Belediye Başkanımız Vasfi Kurdoğlu ile birlikte 3 Aralık 2021 Cuma günü resmî açılışı gerçekleştirilen Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

 

15 Aralık 2021 Çarşamba günü ilimize gelerek Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret eden Artvin Arhavi Belediye Başkanımız Vasfi Kurdoğlu, Kırşehir ziyareti kapsamında Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’ne de katıldı.

 

Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi resmî açılışına katılmak isteyen ve ulaşım olanağı bulunmayan engelli hemşehrilerimiz Kırşehir Belediyesi Hayata Engel Yok Hizmet Aracımızla açılış programına getirildi.

 

Başkanımız Ekicioğlu ziyaret kapsamında Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde hizmet alan hemşehrilerimizle de birlikte vakit geçirerek sohbet etti. Verilen hizmetleri yerinde inceleyen ve görevli çalışanlarımızdan da bilgiler alan Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak engelli hemşehrilerimizle birlikte olmanın ve onlara hizmet sunmanın sevincini de yaşadıklarını dile getirdi. Başkanımız Ekicioğlu, “Amacımız, Kırşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimiz için engellerin kaldırılması ve onların sosyal kültürel yaşamlarına birlikte katkı sunmaktır.

 

 Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’ndeki çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

   Merkezimizde, Kırşehir’de bulunan engelli vatandaşlarımızın birlikte zaman geçireceği, beden eğitimi, el işi kursu, resim, ahşap boyama, müzik ve bilgisayar kurs vb. alanlarında hizmet alabilecekleri projemizle çok önemli bir ihtiyacı karşılıyoruz.

 

  Biz, Kırşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz projeleri hemşehrilerimizden aldığımız destekle bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz ve buna benzer çalışmalarımız farklı alanlarda devam edecek.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA