Tarih: 05.12.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, İKİNCİ YÜZYILA ÇAĞRI PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen “İkinci Yüzyıla Çağrı” programına katıldı

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’nin ekonomide ve endüstriyel dönüşümde Şampiyonlar Ligi kadrosuna ilişkin açıklamalarını yaptığı toplantıya, Kırşehir Milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ve Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile birlikte katıldı.

Başkanımız Ekicioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, "İkinci Yüzyıla Çağrı" sloganıyla İstanbul'da düzenlediği vizyon toplantısının kapanış konuşmasında, “Bu ülkede hiç kimse korku ile uyanmayacak. Vatandaş, çalışan bir sistemin, yani oluşturacağımız sistemin ülke ekonomisini, sanayisini, esnafını, emekçisini koruyacak bunu çok iyi bilecek” dediğine vurgu yaparak “Belediye Başkanları olarak şehirlerimizin ve dolayısıyla da ülkemizin kalkınması ve halkımızın refaha erişmesi için halkımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye'yi ekonomik krizden çıkaracak istikrarlı büyüme modelinin illeri de yakından ilgilendirdiğine dikkat çeken Başkanımız Ekicioğlu, ülkede hiç kimsenin korku ile uyanmadığı ve çocukların yatağa aç girmediği bir özlemle CHP’li Belediyeler olarak işbirliği içerisinde bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.