Tarih: 08.07.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU KESME AŞI ŞÖLENİ'NE KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclisi Üyelerimizle birlikte Erzurum Şenkaya Ormanlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Güzler Piknik Alanındaki Kesme Aşı Şöleni'ne katıldı.

7 Temmuz 2024 Pazar günü Güzler Piknik Alanındaki Kesme Aşı Şöleni'ne katılan Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, yörelerin kültürel değerlerinin yaşatılması ve gelecek nesillere de aktarılması anlamında bu tür şölenlerin aynı zamanda dayanışmayı ve paylaşmayı da çoğalttığına dikkat çekerek, Kesme Aşı Şöleni'ne davet ettikleri için Erzurum Şenkaya Ormanlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne teşekkür etti.