Tarih: 04.11.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: KIRŞEHİR’İ DAHA ÇOK NEFES ALINABİLİR BİR KENT YAPACAĞIZ!

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Kırşehirli hemşehrilerimizin daha çok yeşil alana ve nefes almaya ihtiyacı var ve biz de bunu gerçekleştiriyoruz!

 

29 Ekim 2021 Cuma günü bir youtube haber kanalına konuk olarak Kırşehir’le ve Belediye çalışmalarıyla ilgili soruları yanıtlayan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir gündemi ve Kırşehir Belediyesi’nin faaliyetleriyle ilgili birçok konuda açıklamada bulundu. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Biz Kırşehir Belediyesi olarak göreve gelmeden önce söz verdiğimi gibi ve göreve geldikten sonra da söz verdiğimiz şeyleri yapmak üzere çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu konuda da en büyük destekçimiz de Kırşehirli hemşehrilerimizdir.

 

            Kırşehirli hemşehrilerimizin çağdaş bir kentin olmazsa olmazlarından olan sosyal yaşam alanlarından faydalanabilmeleri için projelerimiz hayat bulmaya devam ediyor. Kültür Park Projesi de bu projelerimizden biri. Eski Karayolları Şube Şefliği olarak bilinen alan imar planımızda emsali 4 olan ticari alandır. Ortak akılla yönettiğimiz şehirde taşınmazı halkımızın tercihine sunarak düzenlemiş olduğumuz anket sonucunda % 71’lik bir tercihle Kültür Park kararı ortaya çıktı.

 

Biz de halkımızın görüşlerini dikkate alarak maddi kaygı gütmeden plandaki ticari hakkı kullanmak yerine Kültür Park Projesi’ni geliştirdik. 

 

Alandaki mevcut yapıları da dikkate alarak yapılacak olan Kırşehir Kültür Park Kompleksi içerisinde İdari Birimlerin, Misafirhane, Kütüphane, Ticari Birimler, İnovasyon Merkezi, Yeme- İçme Birimleri ve Gastronomi Enstitüsü, Sergi Alanları, Çok Amaçlı Etkinlik Salonu, Kapalı Otopark vb. alanlardan oluşan avam projesini hazırladık.

 

            Avam projesi bitti ve 2021’de ihaleye çıkacağız. Kırşehirli hemşehrilerimizin daha çok yeşil alana ve nefes almaya ihtiyacı var. Tıpkı Kır-Köy Projesi gibi bu projemiz de tamamlandığında Kırşehir çok önemli sosyal yaşam alanlarından birine daha kavuşmuş olacak.”

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA