Tarih: 15.03.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KÜTÜPHANE AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: ÇOCUKLARIMIZ BİLİMİN IŞIĞINDA OKUYARAK BİZİ KARANLIKLARDAN KURTARACAKLAR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Ortaokulu Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin açılışına katıldı

14 Mart 2023 Salı günü Cumhuriyet Ortaokulu Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin açılışına katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Çocuklarımız okuyarak öğrenecek; bilimin ışığında okuyarak bizi karanlıklardan kurtaracak ve okuyarak gelecek güzel günlerimizi kuracaklar.” dedi.

Tarih ve kültür şehri Kırşehir’in hem okuma oranları anlamında hem de eğitim-öğretimdeki ve sınavlardaki başarısı anlamında her zaman adından söz ettiren bir şehir olduğunun altını çizen Başkanımız Ekicioğlu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi okuyan, sorgulayan, eleştiren ve icat çıkaran bir neslin ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacağına işaret etti.

Öğrencilerin sadece ders kitaplarına bağlı kalmayıp, farklı konularda da kitap okumalarının onların ufkunun genişlemesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Başkanımız Ekicioğlu, Cumhuriyet Ortaokulu Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin hayırlı olması dileklerinde bulundu.