Tarih: 20.06.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm babaların gününü kutladı.

Başkanımız Ekicioğlu, mesajda şunları ifade etti:

“Yaşı kaç olursa olsun bir insana güç veren en güzel hislerden biri babanın varlığıdır. Anneler gibi, çocukların ileride topluma faydalı bireyler olmasındaki en büyük rol modellerden biri de babadır.

Çevremize yönelttiğimiz etkinin, insanlara hissettirdiklerimizin, topluma sunduğumuz katkıların, kısacası hayata bıraktığımız her izde babalarımızın ve annelerimizin imzası var.

Bizi biz yapan her değerin ve düşüncenin mimarları anne ve babalarımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyor, babalarını kaybetmiş bütün evlatlara sabır diliyorum.”