Tarih: 04.01.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NDAN SICAK ASFALT SERİMİ DEVAM EDEN KILIÇÖZÜ SANAYİ SİTESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Alt yapıyı tamamladık ve şu anda da kaldırım, yol asfaltlama, bordur çalışmalarına başladık. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Kırşehir Sanayi Çarşısının bir ihtiyacı kalmayacak.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde yapılan Asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanımız Ekicioğlu, çalışma alanında yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:


“Yaklaşık 20 yıldır Kırşehir Sanayi Çarşısının alt yapı sorunları vardı; elektrikti, kanalizasyondu, yağmur hattıydı… bunlar çözüldükten sonra biz Kırşehir Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık.


 Kılıçözü Sanayi Sitemiz özellikle üretim yapan Sanayi şehrimizin üretimde bel kemiklerinden bir tanesi. Alt yapıyı tamamladık ve şu anda da kaldırım, yol asfaltlama, bordur çalışmalarına başladık ve çalışmalar hayata geçtikten sonra en az 20-30 yıl Kırşehir Sanayi Çarşısının bir ihtiyacı kalmayacak.


 Kırşehir Belediyesi olarak bu sene 55-60 milyon TL civarında bir bütçe ayırdık. Kırşehir Sanayi Çarşısının en ufak bir sorunu kalmayacak ve daha modern daha Kırşehir esnafına yakışır, üretime yakışır bir Sanayi Sitesi olacak.

Yapılan çalışmalar sonucu Çarsıdaki dükkânlar gibi bir yapıya kavuşacak. Sanayi esnafımız da bunu en iyi şekilde kullanır ve hep birlikte Kırşehir ekonomisine katkı sunar.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA