Tarih: 11.10.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELİYOR

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Amacımız, tüm Kırşehir’de kişi başına düşen yeşil alan oranını arttırarak, daha yaşanılır bir kent oluşturmak.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 10 Ekim 2023 Salı günü, toplamda 35.000 m2’lik alanda yapımı devam eden Kervansaray Parkı çalışması ile Çukurçayır Mahallesi’ndeki yol yapımı ve Mehmet Yılancı Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Amaçlarının, tüm Kırşehir’de kişi başına düşen yeşil alan oranını arttırarak daha yaşanılır bir kent oluşturmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

            “Yapımı devam eden Kervansaray Parkı hem mahalle halkına hem de tüm Kırşehir’e hitap eden ve toplamda 35.000 m2’lik bir alanı kapsıyor. Park alanının orta kısmında Kırçiçeği alanı ile doğal bir ortam oluşturacağız.

 

            Kırçiçeğinin etrafında ise solüsyonlu toprak yürüyüş yolu ile rahat bir yürüyüş olanağı yaratılacak. Park alanımızın etrafında 2.300 m2’lik bisiklet yolu ve 4.300 m2’lik yürüyüş yolu olacak. 8 Farklı konseptli Çocuk Oyun alanı, modern kent mobilyaları ve modern aydınlatma sistemi ile, 2 adet basketbol sahası ve 1 adet de satış biriminin yer alacağı Kervansaray Parkı’nı çok kısa bir zamanda halkımızın kullanımına sunacağız.

 

Tüm Kırşehir’de altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı modern kent anlayışına uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Anadolu’da dikkatleri üzerine çeken bir şehir olan Kırşehir, hemşehrilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olmaya devam edecek.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA