Tarih: 03.06.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SORUNU BİLİYORUZ, ÇÖZECEĞİZ!

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan,  Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte, “Sorunu biliyoruz, çözeceğiz" adıyla gerçekleştirilen saha çalışmasına katıldı.

 

“Sorunu biliyoruz, çözeceğiz" adıyla gerçekleştirilen saha çalışması için Kırşehir’e gelen CHP Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur 2 Haziran 2022 Perşembe günü Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti. Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan’ın da bulunduğu ziyarette Kırşehir’de yapılacak olan saha programıyla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Belediye Başkanımız Ekicioğlu, saha çalışması programı öncesi 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 10:00’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete katıldı.

 

Başkanımız Ekicioğlu, daha sonra CHP İl Başkanı Baran Genç, Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan ve Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur ile birlikte, Kırşehir Ziraat Odası, Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Ticaret Odası, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı ziyaretlerine katılarak ilimizin ekonomik yapısıyla ilgili ve kalkınma odaklı istişarelerde bulundu.

 

Belediye Başkanımız Ekicioğlu “Sorunları çözmek konusunda iddialıyız. Ve bu nedenle de halkımızdan aldığımız destekle bu göreve talip olduk. Şehrimizde ve ülkemizde sorunların çözümü için ilk yapılması gereken ve en önemli başlangıç ise sorunları yaşayanlardan dinlemek olmuştur.

 

Sorunları yaşayanlardan dinleyerek birlikte ortak çözümler üretmek her zaman hızlı ve doğru çözümler getirir. Biz de ilimizdeki gerek STK’lar, gerek odalar-borsalar, gerek sendika ve dernekler ile birlikte halkımızın tüm katmanlarıyla sürekli istişare halinde bulunuyor; sorunları tespit ediyor ve çözümler konusunda da ortak akıl yürütmeye devam ediyoruz.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA