Tarih: 19.01.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, YARIYIL TATİLİ MESAJI YAYINLADI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkanımız Ekicioğlu, 20 Ocak 2023 Cuma günü ilk dönemin sona ermesi ve başlayacak olan yarıyıl tatili nedeniyle şunları ifade etti:

“2022-2023 eğitim-öğretim yılı ilk yarıyılını geride bırakıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz, sizler eğitim-öğretim yılının birinci döneminde üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de bu vesileyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.

Çocuklarımızdan da özellikle tatilde hak ettikleri bir şekilde dinlenmelerini istiyorum. Öğrencilerimizin yarıyıl tatillerini iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri ve kalan zamanlarında da eksik olan ders ve konularını tamamlamalarını öneririm.

20 Ocak 2023 Cuma günü yarıyıl tatile girecek olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onların başarısında çok önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni eder, sevgilerimi sunarım.”

12 Eylül 2022 tarihinde başlayan 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 16 Haziran 2023 tarihinde sona erecek. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yarıyıl tatili 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak. 17-20 Nisan 2023'te ise ikinci ara tatil yapılacak.