Tarih: 14.12.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: YAŞAR KARDEŞİMİZİN YANINDAYIZ!

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırıkkale’de geçirdiği trafik kazası sonrası sesinde sıkıntı oluşan mahalli sanatçı Yaşar Apaydın’la görüştü

 

            13 Aralık 2021 Pazartesi günü Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'nu ziyarete gelen ilimizin sevilen mahalli sanatçılarından Yaşar Apaydın, doktorların tavsiyesiyle belli bir süre Türkü söyleyemeyeceğini ifade etti.


            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, ekmeğini sazı ve söylediği Türkülerden kazanan Yaşar Apaydın'a geçmiş olsun dileklerini ileterek kendisine destek olacaklarını ifade etti.


            Kırıkkale'ye bir müzik toplantısı için giden mahalli sanatçı Yaşar Apaydın, yaya olarak yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaralanmıştı. Haberin duyulması üzerine, bir süre sanatını icra edemeyecek olan Apaydın'ın yanında olacaklarını ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, "Anadolu Abdal geleneğinin sürdürücüleri olan sanatçılarımız bizim baş tacı ettiğimiz sanatçılarımızdır. Bu geleneğin sürdürülmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında canla başla sanatını icra eden tüm sanatçı kardeşlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

 

            Biz Kırşehir Belediyesi olarak asli görevlerimizle birlikte kültürel devamlılığı da sürdürme misyonunu da üstlenmiş bir Belediyeyiz ve bu noktada üzerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Kırşehir'de sevilen mahalli sanatçı kardeşimiz Yaşar Apaydın'ın da sesini ve halkın ona verdiği adın farkındayız. Ekmeğine neden olan kaza nedeniyle şehirde bulunan herkes de üzüldü. Gereken neyse yapılacak." dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA