Tarih: 15.06.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, YAZ TATİLİ MESAJI YAYINLADI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, YAZ TATİLİNE GİREN ÖĞRENCİLERE İYİ BİR TATİL GEÇİRMELERİNİ DİLEDİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 16 Haziran 2023 Cuma günü Yaz Tatiline girecek olan öğrenci, öğretmen ve velilere huzurlu bir yaz tatili geçirmelerini diledi. Başkanımız Ekicioğlu mesajında şunları ifade etti:

“Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz, sizler 2022-2023 eğitim-öğretim yılı boyunca üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Öğrencilerimizin özellikle tatilde hak ettikleri bir şekilde dinlenmelerini istiyorum. Cuma günü itibarıyla tatile girecek olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onların başarısında çok önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni eder, sevgilerimi sunarım.”