Tarih: 12.10.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, SAHA ÇALIŞMASI VE ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, saha ziyaretlerinde bulunarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor.

 

Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Dadal ve Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün'ü ziyaret etti

 

10 Ekim 2022 Pazartesi günü Milletvekilimiz Metin İlhan ve Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönemler il-ilçe yöneticileriyle birlikte, esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarımızla da görüş alış verişinde bulunan Başkanımız Ekicioğlu, saha izlenimleri sonucu “Halkımız ekonomik sıkıntıdan şikâyetçi ve sorunlarına bir an evvel çözüm bulunmasını istiyor.” İfadelerini kullandı.

 

Salı günü ise CHP İL Başkanı Baran Genç, CHP Merkez İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyeleri,  CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte hemşehrilerimizle buluşan Başkanımız Ekicioğlu, sorunları dinlemeye devam etti ve görüş alış verişinde bulundu.

 

Başkanımız Ekicioğlu daha sonra, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kırşehir Şubesi ile Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretine katıldı. Başkan Mutlu Kılıçaslan ile görüş alış verişinde bulunan Başkanımız Ekicioğlu, “Şehit ve Gazilerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz.” dedi.

 

Başkanımız Ekicioğlu, daha sonra, ilimize atanan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Dadal ve Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün'ü ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA