Tarih: 30.12.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

        Başkanımız Ekicioğlu: 2023 yılının sevginin, saygının, barışın, kardeşliğin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyorum!

 

         Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 2023 yılı için bir mesaj yayınladı. “Başta Kırşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.” diyen Başkanımız Ekicioğlu mesajında şunları ifade etti:

 

          “Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak 2023 yılını karşılıyoruz.

 

      Her yeni bir yıl önümüze çıkan problemleri aşmak, sorunları çözmek ve mutlu yarınlara ulaşmak için umutlarımızı güçlendirir, beklentilerimizi artırır. Geride bıraktığımız 2022yılının muhasebesini yaparken yeni yılın da bir önceki yıla göre daha iyi geçmesi için neler yapılması gerektiğini planlarız.

 

            İlimiz ve ülkemiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni bir yıla umutla giriyoruz. 

 

          Kırşehir’imizi daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2022 yılını geride bırakıyoruz.

 

       Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının sevginin, saygının, barışın, kardeşliğin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyor, başta Kırşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA