Tarih: 12.01.2023
BELEDİYE ÇOCUK TİYATROSU’NDAN YENİ OYUN

Kırşehir Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 19.00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Cihan Baktır tarafından yazılan “Maviş’in Rüyası” adlı oyunu sahneleyecek.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiklerinden bu yana ilimizin kültür sanat alanında gelişimi noktasında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, yaşamın bir parçası ve aynası olan Tiyatro oyunlarıyla da hemşehrilerimizi buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Başkanımız Ekicioğlu, “Tiyatro yaşamın bir parçasıdır ve hayatı değiştirir.” diyerek şunları söyledi:


 “Yaşamın içindeki acılar, sevinçler, kimi zaman güldüren, kimi zaman ise düşündüren olaylar, sanatçılar tarafından sahnede canlandırılır. İnsan kendini tiyatroda yeniden yaşar. Bir eğitim görevi üstlenen tiyatro, aynı zamanda düşünmemize de vesile olur. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak gerek yetişkinler için gerekse de çocuklarımız için hiç ara vermeden tiyatro oyunlarını sahnelemeye devam ediyoruz.


  Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da belli periyotlarla hazırladıkları oyunları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro sezonunun başlamasıyla birlikte belirli aralıklarla oyunları tiyatro severlerle buluşturuyoruz.


Bu kapsamda, Kırşehir Belediyesi Çocuk Tiyatrosu tarafından 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 19.00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Cihan Baktır tarafından yazılan “Maviş’in Rüyası” adlı oyunu sahnelenecek. Tüm çocuklarımızı oyunumuzu izlemeye bekliyorum.”

Ücretsiz olarak sahnelenecek olan “Maviş’in Rüyası” adlı oyunun biletlerine Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ve Belediye Gençlik Merkezi’nden (BEGEM) ulaşılabilir.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA