Tarih: 07.07.2023
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 6 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda Belediye Başkan Vekilimiz Nuri Araz yönetiminde yapıldı.


Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında Bir Önceki 01.06.2023 Tarihli Haziran Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunmasının ardından Ulaşım ve Trafik Komisyonu Üye Seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Murat Adıyaman, Akan Eroğlu, Bayram Kaya, Mustafa çakır ve İrfan Maraş Ulaşım ve Trafik Komisyonu Üyesi oldular.


İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi ve İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesinin ardından ise Başkan Yardımcılığı Kadrosuna Yapılan Atamaların Belediye Meclisinin Bilgisine Sunulması, Mülkiyeti Belediyemize ait 6409 Ada 3 Nolu Parselde Lunapark Alanı Olarak Kiraya Verilmesinin Görüşülmesi ile Belediyemize Ait Şehrimizin Muhtelif Yerlerinde Bulunan Arsa Satışının Görüşülmesi gerçekleştirildi.


Depremzede Olarak Başvuran Aileye Belediyemize Ait Güldiken Mahallesi Güneykent Toki Evleri Ahi Apt. 11/4 adresinde Yer alan Dairenin Geçici Barınma Amacıyla Tahsisinin Görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA