Tarih: 07.06.2024
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
            Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 6 Haziran 2024 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda, Meclis Başkan Vekilimiz Mehtap Karaburçak Tuzcu yönetiminde gerçekleştirildi.

Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısında sırasıyla Bir Önceki 02.05.2024 ile 21.05.2024 Tarihli Mayıs Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Plan Bütçe Komisyonunda Görülen İşgal Harçlarının Belirlenmesi Hususunun Görüşülmesi ve Âşıkpaşa Mahallesi Kervansaray Mevkiin de Yer Alan Spor Tesisi(Halı Saha) Olarak Kullanılmak İstenen 4.555 m2 Alanın 10 yıla kadar kiraya verilmesi Husununun Görüşülmesi gerçekleştirildi.