Tarih: 28.09.2023
“BENİM ŞEHRİM BENİM FİKRİM PROJESİ” DİJİTAL ORTAMDA FAALİYETE GEÇTİ

            Benim Şehrim Benim Fikrim Projemiz ile dijital ortamda oy vererek istediğiniz projenin öncelikli olarak hayata geçirilmesini sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz proje için dijital oyunuzu kullanın, sizin de fikriniz olsun.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun göreve gelmeden önce hazırladığı projelerden biri olan “Benim Şehrim Benim Fikrim Projesi”, 26 Eylül 2023 tarihinde dijital ortamda faaliyete geçti.


Kırşehir Belediyesi’nin kurduğu Dijital Katılımcı Bütçe Proje Oylama Plâtformu, 2023 yılında Kırşehir’de ilk kez hayata sunulan bir dijital demokrasi aracı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.


Kırşehirlilerin hizmetine sunulan bu uygulamaya https://benimfikrim.kirsehir.bel.tr/ adresinden girilip projeleri incelenebiliyor ve belirtilen oylama tarihleri (25 Eylül-8 Ekim) süreci içinde uygulanması istenilen projelere dijital oy verilebiliyor.

Başkanımız Ekicioğlu, Türkiye’de çok sayıda belediyenin uyguladığı bu proje kapsamında, hemşehrilerimizi dijital demokrasi aracı olarak oluşturulan sisteme girerek oy kullanmaya davet etti. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA