Tarih: 26.07.2024
ÇOCUK MECLİSİ TOPLANDI

ÇOCUK MECLİSİ 3. OLAĞAN GENEL KURULU VE YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 

KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ KIR-KÖY KAMPÜSÜ ÇOCUK KULÜBÜ’NDE TOPLANDI

 

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: DÜNYANIN KAYNAKLARINI DOĞRU KULLANMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUNDA

 

Kır-Köy Kampüsü’nde düzenlenen ve Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun da bir konuşma yaptığı Çocuk Meclisi Toplantısı’nda çocuklara hayvan sevgisi, çevre ve doğa sevgisi ile teknoloji bağımlılığı konularında görsel materyaller eşliğinde bilgi verildi.

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, dünyanın kaynaklarını doğru kullanmanın herkesin sorumluluğu olduğunu söyledi.

25 Temmuz 2024 Perşembe günü Kır-Köy Kampüsü Çocuk Kulübü’nde düzenlenen Çocuk Meclisi 3. Olağan Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu Toplantısı’nın açılışında konuşan Başkanımız Ekicioğlu, Çocuk Meclisi’ni geleceğin belediye başkanları, milletvekilleri, mühendisleri ve doktorlarına demokrasi kültürünü aşılamak için kurduklarını ifade etti.

            Kırşehir ve Türkiye’nin gelecekteki yönetiminde söz sahibi olacak çocukları yetiştirmeyi ve bu alanda eğitim vermeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkanımız Ekicioğlu, Çocuk Meclisi’ni çok önemsediklerini dile getirdi.

            Kaynakların verimli kullanılmasına değinen Başkanımız Ekicioğlu, şunları kaydetti:

            “Dünyamızda başka yaşam alanı yok. Dünyayı yok edersek insanlık ta yok olur. Dünyanın kaynaklarını doğru kullanmak hepimizin sorumluluğunda. Bunları sizlere bu yaşta öğretmeye çalışıyoruz. Ülkeyi yönetecek, şehri yönetecek ve dünyayı yönetecek sizlersiniz.”

            Başkanımız Ekicioğlu’nun konuşmasından sonra Çocuk Meclisi’nin gündem maddeleri görüşüldü.

            Toplantıda meclis üyesi çocuklara hayvan sevgisi, çevre ve doğa sevgisi ile teknoloji bağımlılığı konularında görsel materyaller eşliğinde bilgi verildi.

Meclis toplantısının ardından çocuklar arasında çuval yarışması, halat çekme, çeşitli yarışmalar yapıldı.

 

Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi

 

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için 2022 yılında açılışını yaptığımız Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisimiz, Belediye Meclisi Başkan Vekilimiz Mehtap Karaburçak Tuzcu yönetiminde bu yılki ilk toplantısını 20 Nisan 2024 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapmıştı.

Kırşehir’de ikamet eden tüm çocuklara açık olan ve 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımızın katılabildikleri Çocuk Meclisi, 13 Ekim 2022 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek Çocuk Meclisi Yönetim Kurulu seçimini yapmışlardı.

 

 

 

 

 

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA