Tarih: 13.02.2023
DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANAN YARDIM MALZEMELERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Bölgemizde ilimize kullanımına konaklayan vatandaşlarımız için Neşet Ertaş Kültür v e Sanat Merkezi'ne aranan ve öncelikli olan  Isıtıcı, Deprem  Gıda,  İç çalıştırma, Diş Fırçası, tuvalet Kâğıdı, Sıvı-Katı Sabun, Şampuan, Çorap, Şarj Aleti, Yetişkin Eşofman, A yakkabı vb. ihtiyaç maddelerine ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

 

Kırşehir Belediyesi, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde oluşturduğu “EB elediye Sosyal Yardım Sorgulama Sistemi ” masasıyla başvuruda bulunanların kayıtlarını alarak  Adres  Bilgisi , Tapu Bilgisi, Gelir Bilgisi , diğer Sosyal Yardım Merkezlerinden  yardım alıp almadığı , Araç Bilgisi, Hayvan Küpe Bilgisi vb . donanımları de düzenleyici sağlayan.

 

AFAD Durum Belgesi olan depremzede vatandaşlarımız Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinden de ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

 

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kurs öğretmenleri ve kursiyerleri tarafından depremzede vatandaşlarımız için eşofman ve kıyafet üretimi yapılıyor.

 

Kahramanmaraş'ta ilki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı 04.17’de 7,7; ikincisi ise 13.24'te meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem bölgesine yardımiçin kampanya ve çalışmalar devam ediyor

Bununla birlikte ilimizde konaklamak üzere gelen depremzedeler için de  öncelikli olan Isıtıcı,  Gıda,  İç darbe, Diş Fırçası, tuvalet Kâğıdı, Sıvı-Katı Sabun, Şampuan, Çorap, Şarj Aleti, Yetişkin Eşofman, Ayakkabı vb. ihtiyaç maddelerine ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

İlimize konaklayacak olan depremzedeler için  Kırşehir Belediyesi'nin, Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile belirlediği bir şekilde  yaptığı Yardım Kampanyasına katkı sunmak isteyen hemşehrilerimizin ihtiyaçları alıcılarını Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'ne bırakabiliyorlar.    

Kırşehir Belediyesi, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde oluşturduğu “E-Belediye Sosyal Yardım Sorgulama Sistemi” masasıyla başvuruda bulunanların kayıtlarını alarak Adres Bilgisi, Tapu Bilgisi, Gelir Bilgisi, diğer Sosyal Yardım Merkezlerinden yardım alınmadığı, Araç Bilgisi, Küpe Bilgisi vb. donanımları de düzenleyici sağlayan.

Kırşehir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere odun kömürü  yardımları da Eski  Karayolları şantiyesinde toplanıyor.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA