Tarih: 07.06.2023
DESTEKLEME VE YETİŞTİRME YAZ KURSU KAYITLARI BAŞLIYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, üniversiteye hazırlık mezun grupları için kayıt tarihinin 12-22 Haziran olduğunu hatırlatarak, gençleri ücretsiz olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılmaya davet etti

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa olanaklar ölçüsünde programlar hazırladıklarını dile getirerek, eğitimde marka kent olan Kırşehir’in özellikle sınavlardaki başarısını da göz önüne alarak gençlerle ilgili ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursu açtıklarını ifade etti. Başkanımız Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:

 

           “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde sınavlara hazırlanmaları için hem okul hem aile hem de Kırşehir Belediyesi olarak hepimize görevler büyük düştüğünün farkındayız. Ülkemizde eğitim söz konusu olduğunda yıllardır yaşanan aksaklıklar ne yazık ki başta öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere hepimizi fazlasıyla etkiliyor. Dileğimiz tüm gençlerimizin-öğrencilerimizin eğitimde fırsat eşitliğini yakalamasıdır.

 

            Kırşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile; Belediye Gençlik Merkezi (BEGEM) bünyesinde Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları düzenliyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) merkezli üniversiteye hazırlık mezun grupları için Eğitim Koçluğu ve Psikolojik Danışmanlık hizmeti verilmeye devam edecek.

            Gençlerimizin 12-22 Haziran tarihleri arasında kayıtlarını yaptırabileceklerini buradan bir kez daha duyurarak; her şey gençlerimiz için diyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA