Tarih: 23.03.2023
İLAÇLAMA İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI EKİPLERİMİZ, ŞEHRİMİZİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE İLAÇLAMA FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Kırşehir Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’ne bağı ekiplerimiz sinek ve haşerelerin çoğalmasının önüne geçmek için sistemli bir şekilde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin periyodik bir şekilde dezenfekte, ilaçlama ve yüzey temizliği yaparak gerekli hijyenik ortamın oluşmasını sağladıklarını ifade etti.

 

 Kırşehir Belediyesi tarafından ilimizin muhtelif yerlerine yerleştirilen çevreci, hijyenik ve güvenli çöp toplama sistemi olan Yerkonların da Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilerek ilaçlamalarının rutin bir şekilde yapıldığını belirten Başkanımız Ekicioğlu, ekiplerimizin gerek şehir merkezinde gerekse de durgun sularda ve gübrelik alanlarda ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

 

Şehir merkezinde karasinek, sivrisinek, fare vb. haşerelerin ürememesi için durgun su alanları, besi çiftlikleri, şehir merkezinden geçen dereler, çöp konteynırları, Katı Atık Bertaraf Ünitesi, mezbaha atıkları, çöp ayrıştırma yerleri, rögar ve mazgallarda ilaçlama çalışmaları devam ettiğini belirten Başkanımız Ekicioğlu, ayrıca şehir merkezinde ve beşi çiftliklerine karasinekleri yakalayan aparatlar da takıldığını ifade etti.

 

Başkanımız Ekicioğlu, “İstenmeyen bakterilerin çoğalması halk sağlığı açısından da sakıncalı olduğundan, ekiplerimiz ilimiz genelinde belli aralıklarla dezenfekte, ilaçlama ve yüzey temizliği yaparak gerekli hijyenik ortamın oluşması için çalışmalarını sürdürecek.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA