Tarih: 30.05.2023
KAZANKAYA MEVKİİ VE ARİF EKİCİ CADDESİ YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SÖZ VERDİK YAPIYORUZ; HER ŞEY KIRŞEHİR İÇİN

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun “Girilmedik mahalle bırakmayacağız!” sözünden hareketle, alt yapısı gerçekleştirilen birçok noktada sıcak asfalt serimi ve çevre düzenlemesi yapılmaya devam ediliyor. Halkın faydalanabileceği yeşil alanlar da çoğalıyor.

 

      Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun, “Girilmedik mahalle bırakmayacağız!” sözünden hareketle Kırşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon alt yapısını gerçekleştirdiği pek çok noktada sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Başkanımız Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

“Bugüne kadar yol ve kaldırım yapım çalışması için dokunulmayan pek çok bölgeye el atan Kırşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyetini gidererek rahat ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuşması gereken bölgelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz, Kırşehir halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve onlardan aldığımız güçle de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda sıcak ve soğuk asfalt serim işlemlerimiz 2023’te daha da arttırılacak. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Kazankaya Mevkii ve Arif Ekici Caddesi de yeni görünümüne kavuştu. Kırşehir halkına hayırlı olsun.

Biz Kırşehir Belediyesi olarak alt yapı ile birlikte üst yapı çalışmalarına önem veriyoruz. Yaptığımız çalışmalarda sade yol ve kaldırımla sınırlı kalmıyor, yeşil alanlarımızı da çoğaltarak peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Amacımız Kırşehir’i daha modern ve örnek bir şehir kimliğine kavuşturmaktır.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA