Tarih: 19.10.2021
KERVANSARAY ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILIYOR!
Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, daha önce söz verdiği projelerden olan ve Kırşehir’de yaşayan engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama daha çok adapte olacakları kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nin açılışını duyurarak şu ifadelerde bulundu:
 
Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki çalışmalarımız tamamlandı ve hizmet sunma aşamasına geldi.
 
Kırşehir’de bulunan engelli vatandaşlarımızın birlikte zaman geçireceği, beden eğitimi, el işi kursu, resim, ahşap boyama, müzik ve bilgisayar kurs vb. alanlarında hizmet alabilecekleri projemizle çok önemli bir ihtiyacı karşılıyor alacağız.
 
Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, engel(siz) vatandaşlarımız hizmetlerimizden faydalanabilmek için 28 Ekim 2021 tarihine kadar Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ne müracaat edebilirler ya da 0386 502 00 02 telefon numarasından da bilgi alabilirler.
 
            Biz, Kırşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz projeleri hemşehrilerimizden aldığımız destekle bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz ve buna benzer çalışmalarımız farklı alanlarda devam edecektir.
 
Engelsiz yaşam yolunda tüm kurum ve kuruluşların engellilerin yaşamını kolaylaştırıcı çözüm önerisi üretmesinin ortamını oluşturmak ve toplumsal farkındalığı arttırmak için hepimize büyük sorumluluklar düştüğünün farkındayız.
 
Kırşehir’de Engelsiz Yaşam için kurumsal işbirliği ve kamusal alanların erişilebilir olması kadar engelli hemşehrilerimizin yaşam standartlarının da iyileştirilmesi için Kırşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz.
 
Bireysel ve yerel yönetimler olarak gerçekleştirmemiz gereken engelsizleştirme çalışmaları kapsamında engelli hemşehrilerimizin bu tür faaliyetlerden faydalanabilmesi en büyük dileğimizdir.
 
Bu kapsamda Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”
 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA