Tarih: 25.09.2021
KIRAÇ, NEŞET ERTAŞ'IN "YOLCU" ADLI TÜRKÜSÜNÜ SESLENDİRDİ

Ünlü sanatçı Kıraç’ın Cacabey Meydanı’nda verdiği konserde Kırşehirliler alana sığmadı

Rock müzik sanatçısı Kıraç, Neşet Ertaş'ı Anma Etkinliği kapsamında 24 Eylül 2021Cuma günü Kırşehir'e geldi. Kıraç, konser öncesi geldiği Kırşehir'de, Bozlak ustası ve "Bozkırın Tezenesi" olarak ünü dünyaya yayılan Türk Halk Müziği'nin unutulmaz ismi merhum Neşet Ertaş, babası Muharrem Ertaş ve Çekiç Ali'nin mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

Akşam Cacabey Meydanı'nda verdiği konserle adeta şehri sallayan Kıraç, binlerce kişinin katılım gösterdiği konserde Kırşehir'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Konser sonrası ünlü sanatçı Kıraç'a Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, plaket takdim etti.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Büyük Ozanımız Neşet Ertaş’ın rock müzik de dahil tüm müzik türlerini ve sanatçılarını etkilediğine dikkat çekerek Kıraç’ı da Kırşehir’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kıraç, birbirinden güzel türküleri ve şarkılarıyla sahne alırken Neşet Ertaş’ın “Yolcu” adlı türküsünün rock versiyonunu da seslendirerek ustaya olan saygısını dile getirdi.